Dag 31 Dallas - camper inleveren (3-5-2025)
3 mei 2025 - Dallas, Texas, Verenigde Staten
We werden vanmorgen wakker met zonnestralen in onze camper! Staalblauwe lucht zonder wolkje maar wel iets frisser. Alles was nog wel vochtig dat we binnen hebben ontbeten. Daarna toch maar begonnen met dingen weggooien en tassen inpakken. Tegen 9:00 uur zijn we gaan rijden. Nog ff aftanken en een half uurtje later waren we bij het inleverpunt van Roadbear en El Monte! Mooie en nette locatie en vriendelijk personeel.
Zonder problemen de camper ingeleverd. Ze waren blij dat we de ruit al hebben laten maken (hoefden zij het niet meer te doen!), De kleine dingetjes als de tafel en lekkende vuilwatertank waren ook geen probleem. De andere zaken die we voor hadden voorgeschoten werd ook netjes vergoed. We hadden nog wat campingspulletjes over waar we twee Amerikaanse stellen blij mee hebben gemaakt. Die gingen lekker met de camper naar Utah! We wilden zo weer mee hahahaha
De uber was er ook snel dat we tegen het middaguur al in ons hotel waren. Tegen 13 uur was onze kamer klaar. We hebben nog ff gezwommen, Max Verstappen pole-position zien winnen en zojuist een heerlijke Texaanse steak gegeten. Hoort er wel bij als afsluiting!! Kortom een heerlijke vakantie
Morgen gaan we om half acht in de ochtend met de shuttlebus naar de luchthaven en vliegen we via Minneapolis weer terug naar Nederland! Dan start de voorbereiding van onze volgende vakantie weer hahahaha
Dank voor al jullie lieve berichtjes op onze reislogger. Was ook voor ons leuk bij het ontbijt om te lezen.
Tot snel liefs Angeliek en Marco
Groetjes,
Goede en veilige reis!!
Jammer dat jullie reis er weer op zit ,maar genoten van jullie verhalen. Alvast een goede terugreis en tot de volgende vakantie.
Hoop dat jullie goede vluchten hebben gehad en hopelijk zien we jullie gauw weer.
Goede terug reis! En bedankt dat ik mocht lezen zover dat we elkaar kennen😉
Goede vlucht en safe home 🏠
Erik